ÉCLAT - JOIN VITALITY

En hårfärg med lågt pH-värde  är den perfekta blandningen av färgning och behandling. Det är en ny hårupplevelse som kan förvandla håret på bara 20 minuter. Éclat kännetecknas av en växtbaserad formula, fri från oxidanter och ammoniak.

Gema Manzano, från Montibello Education Team, förtydligar;

"Den här typen av hårfärgning tränger inte in i håret. Istället avsätter det pigment på ytan utan att ändra hårets naturliga struktur. Den gör därför inte håret ljusare och förändrar inte hårets naturliga melanin. Kort sagt, det är en skonsammare hårfärg som är perfekt för människor som vill ha mer naturliga resultat och en hårfärgning som återupplivar håret”

Det är viktigt att påpeka att denna typ av hårfärg inte är lämplig för vissa tjänster;

"Eftersom den inte förändrar hårets naturliga färg, och inte gör håret ljusare. I sådana fall bör du satsa på en konventionell hårfärg”

Dess resultat? Det är som en smink för grått hår som skapar en väldigt naturlig look. Dessutom fyller den på, stärker och reparerar hårfibrerna, ger fukt, vitalitet och återställer strukturen, glansen och kvaliteten hos friskt hår. Sett till hur länge den håller så bleknar den efter 15–25 tvättar. Så det är den perfekta hårfärgen för mellan färgningssessionerna, för att hålla håret snyggt mycket längre och för att behandla och reparera hår. Därför är det en hårfärg som inte ersätter utan istället kompletterar konventionella hårfärger.

Innovativ aktivator - Processing Gel / Behandlingsgel

En innovativ formel som förvandlar den flytande hårfärgen till en gel och skapar en unik konsistens som gör blandningen lättare att applicera.

Utvecklad exklusivt för blandning med éclat -nyanser i förhållandet 1+2.

En sensorisk upplevelse - 

Den härligt sköna känslan av Éclats innovativa geltextur förvandlar varje färg applicering till en behaglig sensation av näring och renhet under de 20 minuter som behandlingen varar.

Snabba fakta:

Éclat är en ny och modern färgserie som ligger i framkant av hårfärgningsprodukter

- Kort behandlingstid på 20 minuter

- Vegansk

- Fri från PPD, MEA och ammoniak

- Framtagen med 100% förnybar energi, upp till 100% återvunnen plast, 99% biologiskt nedbrytbart, 90% naturliga ingredienser

Ska vi fortsätta?

-En stor innovation: Ett pH-värde på 6.9
-En hårfärg som förvandlar en färgbehandling
 till regelrätt hårvård.
-En hårfärg som står på planetens sida.
-En vitaliserande spa-behandling för ditt hår.
-En mångsidig färgserie som fungerar för
 100% av dina kunder.
-En heltäckande palett av 30 nyanser som
 går att blanda och skräddarsy fritt.

Mångsidighet - 4 olika behandlingar

Med Éclat lägger du inte bara till en färgtjänst till din salong, tänkt dig snarare ett utbud av vårdande behandlingar med färg, glans eller revitalisering av håret.

Éclat - COLOUR

Éclat - TONING

Éclat - GLOSS

Éclat - REFRESH

Tillagd i varukorgen