Skapar ögonblickligen en skyddande barriär mot yttre angrepp. Återfuktar och gör håret mjukar och reparerar skador. Formel anpassad för att täcka hudens och hårets behov.

EXTRAKT FRÅN KALAHARIMELON. Denna naturliga ingrediens tillför fukt, reparerar håret och gör det mjukt, minskar frissighet, motverkar statisk elektricitet och skyddar håret mot skador och slitage orsakad av externa faktorer. Samma ingrediens tillför huden fukt, mjukhet och lyster.


ANTI-FÖRORENING & ANTIOXIDANTER. Bekämpar de skadliga effeterna av föroreningar, skadliga partiklar och fria radikaler. Bevarar färgen och förhindrar uppkomst av gröna toner. Används på både hud och hår för att bekämpa ålderstecken.


UVA-UVB FILTER. Bekämpar oxidation och förekomsten av fria radikaler, som skadar håret och gör det tråkigt, trassligt och trasigt. Vid användning på hud så underlättar solskyddsfaktorn, SPF4* (lågt skydd) till för att få en vacker solbränna

SAVE MY HAIR - Direktverkande balsam för hud & hår

En fräsch fläkt för ditt hår! Denna skyddande barriär är din allierade i kampen mot föroreningar och har en nyckelroll vid detox av trött, skadat och “stressat” hår. Idealiskt för syresättning av hår och hårbotten som kvävs av kontaminering, föroreningar och resultatet av daglig styling (hårtorkar, plattänger och andra stylingprodukter). Time To Detox rengör, vitaliserar och återställer håret, gör det mjukt och glänsande med en extra fräsch look.

TREHALOS. Trehalos är en substans som skyddar vissa växter mot uttorkning och möjliggör överlevnad i extrema miljöer som t.ex. i öknen. När substansen används på hår så tillför den anmärkningsvärda återfuktnings- och skyddande egenskaper. Denna sockerart ersätter vatten i fibrerna och förhindrar förlusten av fukt, bevarar hårets kondition och ger skydd mot extrem miljöpåverkan eller extrema pH nivåer.


BOTANICEUTICAL EXTRAKT. Ett complex av 10 Asiatiska växter, inklusive Angelica sinensis, Chinese Centaurea nigra, mullbärs extrakt och svarta sesamfrön, alla kraftulla antioxidanter. Avgiftning, återhämtning och rening för håret.

COCOSOLJA. Känd för sina närande egenskaper. Cocosnötoljan reparerar skador förorsakade av slitage och solljus. Den bekämpar frissighet, och återskapar hårets naturliga lyster och förstärker hårfibrernas struktur.

  

Smart Touch Save My Hair Mini 50 ml

Save My Hair - skyddar håret 365 dagar om året.

Smart Touch Save My Hair 200 ml

Save My Hair - skyddar håret 365 dagar om året.

Save My Hair Mini 12 st

Save My Hair - skyddar håret 365 dagar om året.